Molt confortable, amb un disseny pensat per a sentir-se còmode, la Casa Marinada és obra d’Agustín Vizcarro «La Pin», autor de la part nova del Poble Nou del Delta que fou construida a principis del segle XXI respectant l’estètica i la tradició d’aquesta característica població.

Casa Marinada té dues plantes i 270 metres quadrats construits, amb amplis espais comuns, pensada per gaudir de la llum màgica del Delta, amb gran finestres i terrasses des d’on contemplar l’entorn. Davant mateix de la casa, la llacuna de l’Encanyissada i les muntanyes del Montsià, una vista privilegiada que quan es pon el sol queda amarada de tots els colors.

La decoració i el mobiliari han estat cuidats fins el més petit detall amb una acurada combinació de mobles antics i de disseny, gravats i pintures i complements que donen calidesa a les estances.

Amb tres habitacions situades a la planta superior, dos banys complets, una cuina funcional que dona al menjador i una sala perfecta per a la tranquil·litat, la lectura i les hores de relax, la casa està pensada per a passar unes vacances inoblidables.

CuinaMenjador11